Rodepa Plastics

HOOGWAARDIGE GRONSTOFFEN
VOOR UW KUNSTSTOF PRODUCTEN MAKEN. DAT IS ONZE SPECIALITEIT.

Rodepa is een belangrijke Europese speler in grondstoffen voor uw kunststof-productie. Met meer dan 60 jaar ervaring in kunststof afvalrecycling levert Rodepa een belangrijke bijdrage aan de ‘circular economy’. Onze expertise zit in de verwerking van kunststof afval tot verschillende hoogwaardige toepassingen voor uiteenlopende industriële applicaties en productieprocessen. We bieden u breed inzetbare kunststof materialen, een voortdurende innovatiestroom en een aandeel in een duurzamere toekomst.

Rodepa is een zusterbedrijf van De Paauw Plasticrecycling B.V., een familiebedrijf dat is opgericht in 1956. We zijn trots op onze faciliteiten en geven u graag ter plaatse meer tekst en uitleg. Stuur ons gerust een e-mail of bel ons. We staan u graag te woord.

Rodepa en het milieu

Bij Rodepa draait alles om recycling. Wij zoeken voortdurend manieren om schoner te werken. Door nauwe synergie met zusterbedrijf De Paauw Plasticrecycling B.V. selecteert Rodepa de kwalitatief meest hoogwaardige grondstoffen in heel Europa. In onze fonkelnieuwe reinigingslijn wassen we kunststof zelf. Hiervoor hergebruiken we de warmte van onze andere machines. Zelfs ons eigen filtratie-uitval die uit de verwerkingsmachines komt krijgt een tweede leven, doordat het ook weer vermalen en gerecycled wordt. We hergebruiken dus ons eigen afval op een efficiënte manier. Daarnaast investeren we regelmatig in nieuwe machines en technieken.

World Without Waste

Kiest u voor Rodepa, dan kiest u voor een duurzame toekomst. Van kunststof afval maken wij hoogwaardige en betrouwbare grondstoffen voor allerhande kunststof producten. Dat is onze specialiteit. We geven kunststof wegwerpartikelen een tweede leven in alle mogelijke vormen, toepassingen en kleuren. We streven naar een wereld waarin alle kunststof wordt hergebruikt. A World Without Waste. Een Afvalloze Aarde.

wilt u meer weten? Bel ons of stuur ons een e-mail .

Hoogwaardige gronstoffen voor uw kunststof producten maken. dat is onze specialiteit.

ONZE EXPERTS IN REGRANULAAT

mark
Mark Langenhof
MANAGING DIRECTOR

+31 (0)6 108 33 101

mark
May Britt Gerridzen
Binnendienst

+31 (0)88 33 72 230

mark
Stef Takkenberg
INKOOP & VERKOOP

+31 (0)6 302 89 291

mark
Suzanne Uijting
Binnendienst

+31 (0)88 33 72 230

mark
Marco Kers
Laborant / Quality Control

+31(0)6 839 97 926